Aangeboden: samenwerking en cofinanciering

Jessica van Sluijs 06-02-2024 507 keer bekeken

Heb jij (of heeft jouw bedrijf) een kansrijke innovatie die je heel graag verder wilt brengen? Is het een vernieuwend product of werkwijze op het gebied van bouw & infra, energie, klimaatadaptatie, biodiversiteit of data? Dan ben jij de baanbreker waar we graag verder mee kennismaken.

Yess!

De eerste proeven, je prototype of (laboratorium)tests zijn een feit. Het werkt op kleine schaal, en nu verder! Wat is dan je volgende stap? Praktijktesten? Denk dan eens aan het Living Lab InnovA58 van Rijkswaterstaat.

We dagen marktpartijen en onszelf uit om de samenwerking aan te gaan! Bij parkeerplaats Kloosters aan de A58 bij Oirschot, nabij Eindhoven hebben we de ideale plaats om innovatieve concepten te testen en te monitoren in de praktijk. Ons Living Lab is letterlijk een proeftuin, bestaande uit innovatiestroken (asfalt), een verzorgingsplaats (Kloosters) en een innovatieterrein met binnenkort een innovatiepaviljoen.  

We zijn erop gericht om van voorstellen concrete toepassingen te maken. Dit doen we samen, met alle expertise die we in huis hebben. Ook cofinanciering behoort tot de mogelijkheden.

6 redenen om mee te doen aan het Living Lab vind je op onze website www.InnovA58.nl.

Innoveren is experimenteren. Bouwen aan een gezonde, duurzame toekomst vereist samenwerking. Daar staan we als Rijkswaterstaat en InnovA58 dan ook voor. Dien je voorstel in.

Trefwoorden: kans, innoveren, samenwerken, kennis opdoen, kennisdelen, leren, experimenteren, duurzaam, circulair, opschalen.

 

 

 

Cookie-instellingen